Coșul este gol!

Inchiriere copiatoare / imprimante

Închiriere copiatoare

Ai nevoie de o ofertă de închiriere copiatoare sau cauți o imprimantă de închiriat? Ai ajuns la locul potrivit! DC Real Solutions a pregătit pentru tine o ofertă de închiriere copiatoare pe care nu ai voie să o ignori! 

Închirierea unui copiator reprezintă o soluție accesibilă pe care o poți avea în vedere atunci când bugetul nu îți permite să plătești pentru achiziționarea unui multifuncțional nou! 

Am pregătit pentru tine o ofertă bogată de multifuncționale pentru închiriere, așa că nu rămâne decât să te decizi care este aparatul de care ai nevoie. Mai mult decât atât, costurile sunt accesibile și totodată sunt incluse costurile pentru service, piesele, manopera, instalarea, instruirea și transportul. 

Nu a fost niciodată mai ieftin să îți dotezi biroul cu o imprimantă sau un multifuncțional! Ai la dispoziție echipament de back up în caz de nevoie, așa că afacerea ta poate avea doar de câștigat de pe urma colaborării cu noi. Vrei să închiriezi un copiator sau să primești o ofertă personalizată? Ne poți contacta la 0748225079 sau pe mail la office@dcrealsolutions.ro. 

5 Motive pentru a închiria un copiator!

Nu ești convins că merită să închiriezi o imprimantă sau un aparat multifuncțional? Iată câteva argumente care te vor determina să faci această alegere:

  • Poți face economii alegând să închiriezi copiatorul de care ai nevoie. Vei plăti un abonament lunar, iar astfel cheltuielile sunt mai ușor de suportat pe termen îndelungat. 

  • Nu vei duce grija consumabilelor și a întreținerii aparatului ales. Ne ocupăm noi de tot!

  • Beneficiezi de suport pentru alegerea celei mai potrivite soluții pentru nevoile afacerii tale dar și de instruire pentru utilizarea corectă a aparatului ales!

  • Poți beneficia oricând dorești de un aparat mai performant, atât timp cât nevoile businessului tău se schimbă.

  • Ai acces la aparate de ultimă generație, performante și eficiente, care vor contribui la îmbunătățirea productivității afacerii tale. 

Te-am convins că merită să închiriezi un copiator? Așteptăm să ne contactezi.Afişare 1 - 36 din 36 (1 pagini)

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții