Coșul este gol!

Despre Noi

Avem o experiență de 15 ani pe piață din România. Suntem pregătiți să vă oferim cea mai bună soluție de închiriere și mentenanță a copiatoarelor și multifuncționalelor dumneavoastră. Soluția de închirieri copiatoare, imprimante și multifuncționale oferită de noi reprezintă un mix de echipamente și servicii, optim pentru desfășurarea activității dumneavoastră. Închirierea echipamentelor reprezintă contractarea unui serviciu și nu achiziția unui produs. Nu trebuie să vă faceți niciodată griji în legătură cu garanția acestora!


CE SOLUȚII OFERIM

Pornim prin a oferi consiliere în alegerea echipamentului optim pentru nevoile dumneavoastră de management al documentelor: copiere, printare, scanare, expediere faxuri, expedierea documentelor prin mail, evidență tipăriri per utilizator și altele. Așadar, găsim împreună soluția adecvată. Apoi transportăm, instalăm și configurăm echipamentul. Instruim personalul în ceea ce privește modul de funcționare al echipamentelor închiriate. Și poate cel mai important, consumabilele și service-ul profesionist și prompt sunt și ele incluse în pachetul de închiriere. Aveți toate acestea în prețul abonamentului! Echipamentele sunt garantate pe întreagă perioada a contractului de închiriere. Acest lucru se realizează în limita volumului maxim admis pentru fiecare echipament. Asigurăm prin contractul de închiriere un timp de intervenție la solicitările dumneavoastră. În cazul în care reparația defecțiunii aparatului necesită un timp prelungit va vom pune gratuit la dispoziție un echipament similar!


DESPRE ABONAMENTELE DC REAL SOLUTIONS

Abonamentele de închiriere oferă o soluție completă companiilor ce optează pentru această varianta. Controlul costurilor se poate realiza foarte ușor, neexistând costuri suplimentare. Tot ce înseamnă folosirea echipamentului este inclus, pornind de la consumabile și service și până la transportul echipamentului la locația dorită de client, instalare și instructaj al operatorilor cu privire la modul de utilizare.

O singură factură, un singur furnizor și toate cheltuielile incluse în abonament.


Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții